Mollie’s Xmas OneManShow – Daar sta je dan

‘Daar sta je dan is voor mij een heel persoonlijk nummer én de favoriet van veel collega zangers. Altijd als er een zanger in het publiek staat wordt er gevraagd om Daar sta je dan. De tekst, die van mijn eigen hand is, is geïnspireerd op het levensverhaal van een klant van me. Ik ben 14 jaar dameskapper geweest en in die tijd kwamen de mooiste, grappigste en meest dramatische verhalen me ter ore. De productie is gemaakt door Martin Sterken, die in het arrangement heel goed heeft gevangen wat er in mijn hoofd zat wat betreft deze productie.’

Voor Mollie’s Xmas OneManShow heeft zanger Jeffrey Kuipers gekozen voor nummers die hem dicht aan het hart liggen. In een serie van vier clips zal hij heel de maand december speciaal voor zijn fans een bestaand nummer zingen. Live, in één take ingezongen. Rauw, met een beetje glitter. Op de slippers. Met een bacardi-cola naast hem. Met daarnaast een asbak. Maar dat zie je natuurlijk niet in beeld. Mollie is Mollie.

De opnamen zijn gemaakt bij Jeffrey thuis. Samen met zijn man Michael, die helemaal niet van kersttroep houdt, heeft hij een decor gemaakt zoals zij dat mooi vinden. ‘Plastic fantastic, het kan me niet gek genoeg! Het heeft me wel twee vingers gekost tijdens het plakken van de kerstballen, maar het is de moeite waard!’

Begin 2020 komt Jeffrey Kuipers met een nieuwe single, een uptempo dansplaat met een knipoog naar de disco uit de 70’s.

Beelden: Lennen Oldenbeuving
Audio: Lennen Oldenbeuving/Gertjan Eshuis
Catering: Marie Van Zwol
Styling set: Mijn man en ik
Beeldig licht: thank god