Daar sta je dan – de clip

Daar sta je dan! Eindelijk. Het is zo moeilijk om iets niet te delen, terwijl je weet dat je een juweeltje hebt gemaakt. Want wat-vind-ik-dít een mooi liedje, en wat hou ik van dit verhaal. Elke zin in dit nummer begrijp ik, voel ik. En wat is het dan fijn om dat nu eindelijk te mogen delen met mijn fans! Nu ik weer begonnen ben merk ik pas hoe zo’n fanbase er ligt in alle windstreken van Nederland! Super, en echt genieten!

Daar sta je dan, prachtig in beeld gebracht door Lennen Oldenbeuving, van G design. Strak, simpel, close-up. De stijl die we nu hebben gevonden, in al het beeldmateriaal is Jeffrey 2.0.

Ik heb een nieuw team, met de eigenzinnige Afke Boven voor alle communicatie, pr en boekingen. Wat een heerlijk wijf om mee te werken. Girl’s got balls. En MY GOD wat hebben we een lol, onderweg in de auto, in de studio bij Martin Sterken, aan de keukentafel waar we alles uitwerken onder het genot van water (lees:wijn).

Ik heb gekozen voor een nieuw pad en dit jasje past me zo goed. Al vind niemand die plaat leuk, ik ben al zo blij dat ik dit weer heb kunnen maken. Met dank aan velen, ik mag met de porem vooraan staan, omdat ik daar van ons allemaal gewoon de beste in ben. Ik hoop jullie snel te zien het land, samen met mijn man die tegenwoordig overal bij is, om op een chique manier streng te kijken als ik weer eens te grof ben. Het is waar, het cliché, achter elke succesvolle volkszanger, staat een mega lekker wijf! 😉

Veel kijkplezier en onthou, ik ben nét weer begonnen!