3 weeks to go…

Tag: ,

De spanning stijgt. Ik ben nog geen kilo afgevallen voor de clip, maar heb wel mijn outfits compleet, en ik kan er mee leven. 😂 Ken je dat, dat je soms meer kijkt naar wat je niet bent, dan dat je zelfwaardering hebt voor wat je wel allemaal bent en inhoudt. FUCK IT. Dikke Mollie’s hebben ook sex 😂

Nog drie weken te gaan, de hele clip planning is rond, het begint lekker smoel te krijgen. Ik zie natuurlijk overal enorme bergen maar stap voor stap leidt Lennen Oldenbeuving mijn chaos naar een smooth startpunt. Af en toe krijg ik even op mijn flikker als ik teveel ‘ik wil’ zeg. Tegenwoordig mag je niet eens meer de diva uithangen in je eigen team. ‘Bewaar dat maar voor op het podium!’ Joe haaaiiii. 😂


Aanstaande dinsdag gaan we filmen met een ploeg young creatives die allemaal gek zijn van de plaat. Het is een echte Jeffrey Kuipers. Ik probeer minder mooi te willen zingen. Rauwer zonder al te veel versiering. Just as it is. Ik hoop zo dat jullie het horen. ❤️ Laterrrr bitches! Joe!